fbpx
  • Oбразование, изкуство и спорт | Education, arts and sports

Рисуване за възрастни и деца

Присъединете се към нас всяка събота от 16:00 ч. и открийте своето неповторимо, творческо аз. С помощта на нашия художник в приятна и креативна обстановка, ще можете да се отпуснете и сътворите вашата картина стъпка по стъпка. От нас – материалите и забавлението от вас – настроението и желанието да творите. Нашите арт-събития са за всички! Не сте хващали четка от детските си години? Няма проблем! Можете да откриете, че рисуването е вашата нова страст. С приятели, деца или сами ви предлагаме едно изключително и много цветно преживяване.
Рисуваме с вино, кафе, плодове, зеленчуци и други щуротии. Голямо забавление пада, пък и ще понаучите някоя и друга техника за рисуване. Обикновено за една вечер можете да направите цялостна картина, която дори може да краси и стената Ви в хола <3 Заповядайте, за да споделите с нас това прекрасно, артистично преживяване.
Цена: 35лв. на занятие.
Водещ: Зорница Козарова – Художник
Рисуването е първата ѝ любов. Завършила е НХА със степен магистър, специалност Керамика. Работи в различни живописни жанрове: портрет, пейзаж, натюрморт, иконопис, както и керамика, графичен дизайн и сценични костюми. Участвала е в няколко сборни изложби в София и Питсбърг (САЩ). Любимият ѝ жанр е портретната живопис.
Картините, които ще рисуваме през октомври:

 

 

Дата

юли 31 2021

Час

16:00 - 19:00

Цена

35 лв.

Място

ул. „Александър фон Хумболт“ №7, зала 4
Зорница Козарова - арт

Преподавател

Зорница Козарова - арт
Телефон
+359896604931

Следващо занятие

QR Code