fbpx
  • Oбразование, изкуство и спорт | Education, arts and sports

Психологически консултации

Приемни дни:

Понеделник: 15:15- 17:15 ч.
Сряда: 15:15- 17:15 ч.
Петък: 15:15- 17:15 ч.

В динамиката, в която живеем неминуемо попадаме в капана на стреса, тревожността, паниката и обезсърчаването. Страхът от провал често пъти е лош съветник и възпрепятства продуктивността ни. Несигурността ни пречи да се развиваме. Кара ни да сме постоянно нащрек и в готовност за отбрана.
Един от най-ефективните способи за решение на даден проблем е да вникнем надълбоко и да разберем първопричината за него. Разбира се, това е възможно при изграждане на здрави доверчиви основи и правилно тълкуване. А това се получава в процеса на консултиране, чрез постоянство и разбиране, чрез съпреживяване, правилна преценка и ясна визия за спрвяне с проблема.

Психологическите консултации биха били полезни за хора от всички възрастови групи.
Ето и някои от акцентите:

Как да се самооценим?
Как да разберем какво ни препъва и по какъв начин да го преодолеем?
Какво ни пречи да сме по-добра версия на себе си?
Как да преодолеем стрес, напрежение, тревожност, депресия, панически атаки, дискриминация?
Как да се чувстваме комфортно със себе си?

Себепознанието – път към уверената личност.
Емоционална интелигентност.
Междуличностни отношения.
Социална приемственост.
Разпознаване езика на тялото.
Любов и разбиране.
Постигане единство на ума и тялото чрез двигателни упражнения и тренировка на ума.
Преодоляване на страхове.

Психолог:

Казвам се Таня Младенова. Завършила съм Психология в Нов Български Университет – степен магистър, модул Криминална психология. Бакалавър – Социална и организационна психология. Практикувала съм в сферата на банковата сигурност и човешките ресурси – подбор на персонал. Работила съм по проекти, свързани с агресията в училищата. Провеждала съм лекционен курс на тема „Психология и сигурност“ в Център за продължаващо обучение. Преподавала съм философски науки – „Психология и логика“,  „Философия“,  „Етика и право“,  „Свят и личност“.

Към момента съм психолог в екипа за личностно развитие към валдорфското училище в София – ЧСУ „Проф. Николай Райнов”. Провеждам психологичски консултации и преподавам спорт и бойни изкуства. Член съм на УС на Централен Полицейски Карате Джу-Джицу Клуб.

Опитът при работа с възрастни и деца, ми помогна да отворя кръгозора си за съждения от различни перспективи. Което ми даде възможност да боравя свободно с различни психологически методи за спрвяне с трудни житейски ситуации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *