fbpx
  • Oбразование, изкуство и спорт | Education, arts and sports

Фотосесии

VISION PHOTOGRAPHY представя:

Фотосесия – семейна, детска, бебешка, по време на бременността, заснемане на празненства и събития. Фотосесията може да се направи на място в залите на център Дарба, у дома или на избрана от вас локация. Получавате всички обработени кадри!

Нужно е поне 3 дни предварително записване на тел. 0883310008

Индивидуална, семейна или детска фотосесия:
Може би, винаги сте искали да си направите фотосесия за удоволствие или с конкретна цел. Или просто искате да увековечите децата или семейството. Ние сме насреща.
Цени: от 60 лв.
Бебе:
Запазете уникалните моменти от първата годинка на своето дете. То се променя всеки ден, учи нови неща, реагира на света по уникален начин. Нека да съхраним заедно тези скъпи спомени – усмивката, погледа, движението на пръстчетата, заобленото коремче, как ритат крачетата. Аз ще ви дам идеи. Вие ще ми помагате. Преживяването ще ви зареди и ще подскаже още един начин за комуникация с бебчо. Ще играем. Ще сменяме дрешки. Ще намерим най-удобната позиция. И ще снимаме!
Цена: 120 лв.
Бременност:
Детето е заченато. Детето расте. Отначало незабележимо, след третия месец все по-осезаемо. А с него се променя тялото на мама. Става пухкаво, заоблено и неповторимо красиво. Бременността е времето да си обърнеш внимание, да се поглезиш. Какво по-приятно от няколко кадъра, които да запечатат тези чудни мигове. Зареди се с добро настроение и заповядай на снимки.
Цена: 90 лв.
Фотосесия с автентични български носии:

Облечи се в риза, сая, сукман; завържи шарена
престилка; сложи пендарите; закичи се с китка. Тази фотосесия ще те свърже с корените, ще те накара да си тананикаш някоя позабравена песен, а аз ще снимам твоята усмивка.
Цена: 90 лв.

 

Фотосесия „Индия”:
Многолика, цветна, завладяваща – да отидеш до Индия е истинско
приключение. Нека те заведа. Можеш да избираш между сари, курта, поли, шалове. Ще ти сложа бинди. Ще те украся с блестящи накити. Ще ти покажа как да си направиш грим. Ще се забавляваме страхотно. Чакам те.
Цена: 120 лв.

 

 

 

 

   

 

 

Други наши събития и занимания: