fbpx
  • Oбразование, изкуство и спорт | Education, arts and sports

У-шу (Кунг Фу) за малки и големи

Дни: понеделник, сряда и петък от 18:30-20:30ч., зала 1

„Shendao Wushu/Kung Fu Academy” e най-новата школа на „Shendao Bulgaria” в София. Основната цел на школата е да предложи на своите ученици занимания по китайското бойно изкуство Ушу/Гун Фу, като обучението се води по традиционната методика на китайските майстори.

След преминаването на задължителната базова подготовка, която трае минимум две години, се препоръчва изучаването на определен стил от многобройните стилове на Ушу (Wushu), съобразени с индивидуалните възможности на всеки ученик.

Обучението при нас съчетава бойно изкуство, източна философия и източна медицина – в случая китайски. Редовните занятия създават отлични качества у практикуващите, като гъвкавост, бързина, пъргавина, сила, издръжливост и други , отлично владеене на тялото и Духа. Учениците стават по-организирани, спокойни, уравновесени, дисциплинирани, уверени и контролиращи своите мисли и постъпки.

На тези, които се справят добре се предоставя възможност за подготовка и участие в различни международни състезания в Китай, както и защита на майсторски степени Дуан.

Преподаватели:

Обучението се води под ръководството на основателят на Shendao Wushu/Kung Fu Academy – грандмайстор Станчо Станев, чрез своите асистенти Ани Станева – многократен световен шампион в над 15 различни стила на Ушу, Александър Хлебаров – бронзов медалист световното първенство в Удан, Китай и Йоана Русева – трикратен световен шампион по Ушу от Китай.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *