fbpx
  • Oбразование, изкуство и спорт | Education, arts and sports

Интегрална йога

Дни:
Петък, от 18:30 ч. – 20:00 ч.
Събота, от 10:00 ч. – 11:30 ч.
 
Цена:
за единично посещение: 12 лв.
Месечна карта за 4 посещения: 40 лв.

 

„Йога“ означава „единство, сливане, обединение“–сливане на индивидуалното и космическото, хармония между тяло, ум и дух.  Практикуваме Интегрална йога и древните практики на университета „Кайвалядхама”- Индия . Тази комплексна практика може да се практикува от всеки.  Подходяща е и може да бъде съобразена с всяка възраст, всички размери на тялото, всички нива на физическа подготовка и всякакъв начин на живот, вяра, религия, традиция. Всичко което учим, можем да интегрираме в реалния живот. Нека заедно да направим първите стъпки към тази хармония. Вярвам, че мога да Ви помогна ! Заповядайте да практикуваме йога заедно!

Кашмира е дипломиран йога учител., завършила следипломна квалификация по съвместен проект на Национална Българска федерация по йога и Национална спортна академия . Практикува пoвече от 10 години йога по методите на Bihar School of Yoga – „Сатянанда йога”- интегрална йога, която включва всички аспекти на йога, които са препоръчани в древните йога текстове. Нейният стремеж е да превърне йога в свой начин на живот.

Каня Ви да си подарим час и половина само на себе си, да се откъснем от ежедневието, да изпитаме чистата детска радост, която сме скътали дълбоко в душите си.  Очакваме Ви!

Hourly Schedule

Петък

18:30 - 20:00

Събота

10:00 - 12:30