fbpx
  • Oбразование, изкуство и спорт | Education, arts and sports

Хип-хоп и модерни танци

Дни:
Понеделник, 5-9 годишни, 15:30-16:30ч. – има група
Сряда, 5-9 годишни, 15:30-16:30ч.
Вторник, 10-18 годишни, 15:30-16:30ч.
Петък, 10-18 годишни, 15:30-16:30ч.

Заниманието стартира при група от минимум 5 участника.
За записване: https://forms.gle/EHWWuZB7iz3n3sqG8

Цена: 10 лв. на посещение, карта за 4/8 пъти: 35/60 лв.
Работим и с Мултиспорт и Содексо.

Хип-хопът възниква през 60-те и 70-те години на миналия век в Ню Йорк. Той е съвкупност от четири основни елемента: диджействане, графити, брейк танци и рапиране. Това, което отличава този стил от останалите е свободата танцьорите да импровизират, което позволява изразяването на различни емоции посредством движенията на телата им под ритъма на танца. Или казано по друг начин – в хип-
хопа няма ограничения! Този стил е импресия на свободния дух в стрийт културата.

Школата по хип-хоп танци е място където вашите деца могат да изразят своята същност с помощта на различни похвати на танцовото изкуство. Тук аз ще насърча децата ви, ще ги науча да бъдат креативни, да работят в екип, да вярват в себе си, да бъдат търсещи и мислещи, щастливи малки хора. Ще им помогна да развият творческото си мислене, да виждат и да знаят повече, да подобрят своята концентрация, дисциплина, физическо здраве, да надградят своите танцови умения или да придобият нови, които до момента са били недостижими за тях. Ще им покажа как да вярват в мечтите си.

Поставените хореографии ще са съобразени с индивидуалните възможности и възрастта на децата в съответната група.

Преподавател:

Казвам се Теодор Боцов и се занимавам от 7 години интензивно с хип-хоп танци, но през годините съм придобил умения и в стилове като: попинг, брейк, модерни танци, регатон и комършъл. Участвал съм в продукции на наши и чужди изпълнители. Сред тях са музикален клип режисиран от известния сръбски режисьор Емир Костурица и видеоклипа на българският изпълнител Вензи – „Сега разбираш защо“. Танцувал съм в „Шоуто на Слави“, участвал съм в множество танцови състезания и заедно с мои приятели танцьори сме били първи на международно състезание по танци и 6-ти на световно състезание по танци. Учил съм се от най-добрите в този стил в България и съм надграждал своите танцови умения завършвайки танцова работилница „ Dance It”, където мои учители бяха световно признати хореографи от САЩ. Децата имат нужда да бъдат подкрепяни и насърчавани от своите родители, за да развият своя танцов потенциал. Само по този начин те ще надградят своите умения ще повишат своята мотивация, ще подобрят своята самооценка, ще станат уверени, и успешни! Очаквам Ви в школата по хип-хоп танци! Интервю с Теодор можете да прочетете тук.

 

 

Hourly Schedule

Понеделник

15:30 - 16:30
5-9 годишни

Вторник

15:30 - 16:30
10 + годишни и възрастни

Сряда

15:30 - 16:30
5-9 годишни

Петък

15:30 - 16:30
10 + годишни и възрастни