fbpx
  • Oбразование, изкуство и спорт | Education, arts and sports

Английски език за възрастни

Активирайте английския си език!

Курс по английски език с преподавател носител на езика.

„Здравейте, казвам се Андре, аз съм от Южна Африка. Говоря 2 езика (английски, африкаанс) и  уча трети (български). Владея английски, тъй като това е моят роден език. В момента живея в София, България и ще се радвам да помогна на другите да научат английски. Аз съм тук за вас!“

Вие получавате възможност да „откриете“ езика, чрез който можете да общувате. Постигаме това, като комбинираме движения с ритъм и хумор, за да създадем спомени в тялото (невронни връзки). Полезна, функционална граматика и нови думи се преподават индуктивно. Чрез автентично потапяне се учим далеч от учебника и в триизмерен свят, където новите думи и фрази са свързани със сетивата: вкус, допир, обоняние, слух и зрение. Това е истинско преживяване. Учим естествено чрез кинестетични стимули и реалности.

Методът на преподаване в този клас е непринудения подход. Целта е постигане на свободно ниво на разговор.

Има четири принципа, които ще спазваме, за да бъдете успешно изучаването на английски език:

  1. За да се научим правилно да говорим, ще говорим високо на глас.

Важно е да говорим на глас високо и отчетливо, когато изпълняваме упражненията. Това е звукова памет в действие.

  1. За да се научим да говорим езика свободно, ще да мислим на този език.

Ще накараме ума си да работи и да мисли за отговора като важна част от овладяването на един нов език.

  1. Колкото повече говорим правилен английски език на глас, толкова по-бързо ще се научим да говорим свободно.

Ще се упражняваме, докато не можем да повторим всяко упражнение гладко. Учим най-добре, когато ушите ни чуват устата ни да говори правилен английски език.

  1. Ще се упражняваме да говорим правилен английски, за да пестим време за изкореняване на грешно заученото. Повтаряме докато сме перфектни. По-малко, но качествено. Здравата основа е най-важна. Надграждането е лесна задача.

И така:

Нищо не се казва, ако първо не се чуе.
Нищо не се чете, ако първо не се каже и чуе.

По този начин Вие директно започвате да учите езикът, такъв какъвто е, точно както и малкото дете чува майчиния си език от семейството и хората наоколо – нормални изречения, фрази и използването на всички времена – сегашно, минало и бъдеще – едновременно.

Повечето ученици имат най-големо затруднения при използването на езика за общуване и с английските глаголи. В този курс ще наблегнем именно над тези предизвикателства и  постепенно ще се отпуснем, без да се замисляме по един естествен начин. Очакваме Ви!

Hourly Schedule

понеделник

17:30 - 18:30

четвъртък

17:30 - 18:30