fbpx
  • Oбразование, изкуство и спорт | Education, arts and sports

Английски език с Алис – деца

Дни:
— Вторник, от 15:30-17:00 ч. – начинаещи, 7+ год., цена: 80 лв.
— Четвъртък, от 17:30-19:00 ч. – начинаещи, 7+ год., цена: 80 лв.
— Петък, от 15:00-16:30 ч. – средно напреднали, 9+ год., цена: 80 лв.
— Събота, от 14:30-17:00 ч. – начинаещи, 7+ год., цена: 150 лв.
— Събота, от 17:30-18:30 ч. – чаено парти с разговорен английски език за цялото семейство:  20 лв. на път. Повече информация можете да намерите тук.
Курсовете ни за възрастни можете да видите тук.
.

На децата се предоставя възможност да „открият“ езика, чрез който да могат да общуват. Постигаме това, чрез стратегическо обучение, базирано на задачи, като извършване на интерактивен пъзел, физически отклик и комбиниране на движения с ритъм и хумор, за да създадем спомени в тялото (невронни връзки). Полезната, функционална граматика и нови думи се преподават индуктивно. Учим се, чрез автентично потапяне, далеч от учебника и в триизмерен свят, където новите думи и фрази са свързани със сетивата: вкус, докосване, ухание, чуване и виждане. Това е истински опит. Учим се естествено чрез кинестетични стимули и реалности.

Курсът предлага възможност за участие и наблюдение на много дейности, които са предназначени да развият меките умения на двадесет и първи век: жизненоважни умения за практикуващи творци и предприемачи на бъдещото работно място. Умения като адаптивност, сътрудничество, комуникация, творчество, договаряне, представяне и сътрудничество са жизненоважни умения, които можем да приложим във всички аспекти на живота си.

Учениците имат възможност да поемат много различни роли, чрез които можем да наблюдаваме, практикуваме и прилагаме тези умения на практика. Децата имат свободата на движение и те избират коя роля да играят и как ще участват. Те изследват средата около тях и това активира спонтанността им с езика. Това е част от процеса на изграждане на доверие, който е жизненоважен за създаването на среда, в която да се чувстват сигурно, удобно и да бъдат отворени да поемат езикови рискове, необходими за катализиране на процеса на усвояване на езика.

Продуктът от сесиите се документира и споделя. Децата получават възможност да видят себе си да говорят и да си взаимодействат на английски. Това повишава увереността в техните английски езикови способности, както и им дава възможността да го споделят със семейството си.

Курсът осигурява качествено взаимодействие с квалифициран, опитен преподавател с английски произход, за който английския език е матерен.

 

Алис Търнър е квалифициран учител от Cambridge ESOL, специализирана в практиките на кинестетично обучение по английски език.  Алис е преподавател, за който английският език е роден.

Подходът ѝ към усвояването на език отразява интересите ѝ към импровизирания театър, ролеви игри, кинематография, сценография и костюми. Има опит в преподаването на английски на стотици деца както в конвенционални, така и в алтернативни условия.

Растежът на Алис като преподавател е основан на обширни проучвания и наблюдения на традиционните образователни методи обединени с алтернативни подходи, които е развила, чрез работата си с Робърт Махер, алтернативен преподавател, новатор и визионер, който ръководи успешна програма на придобиване на език в TWOFISH.

 

 

Други наши курсове и практики:

Дата

авг. 03 2021

Час

17:30 - 19:00

Цена

80 лв.

Място

ул. „Александър фон Хумболт“ №7, зала 1
Алис Търнър

Преподавател

Алис Търнър
Телефон
+359888625765
Имейл
info@whiterabbit.bg
Уебсайт
https://www.whiterabbit.bg/

Следващо занятие

QR Code