fbpx
  • Oбразование, изкуство и спорт | Education, arts and sports

На 17.09. 2019г., отваря врати център за образование, изкуство и спорт – „Дарба”. Центърът се намира на ул. Александър фон Хумболт № 7, кв. Гео Милев, на 5 мин. пеша от Плиска, както и от Зала „ Универсиада”, в сградата на валдорфското училище в гр. София.

На 28.09.2019г. ще има отворени врати, на които ще можете да се докоснете до предлаганите от нас курсове, практики  и занимания за възрастни и деца:

  1. Образователни курсове за възрастни и деца: интерактивен английски език , англйски с пропадавател с английски произход,  научни курсвое, курсовет по предмети, скоро френски, немски, италиански, испански, руски и други езици.
  2. Изкуства за възрастни и деца:  анимация, керамика, рисуване, дървообработване, архитектурна работилнчика, театър на английски език, плетене, разказване на приказки и други.
  3. Спорт: У-шу – възрастни и деца, Цирк – възрастни и деца (моноколело, жонглиране и акробатика), Фит Клуб, Пилатес, Йогалатес, Йога – възрастни и деца, източни практики
  4. Танци: народни танци за възрастни и деца, класически балет-деца, бални танци – деца, салса,  индийски танци, ориенталски танци
  5. Организираме също и събития, семинари, курсове, коктейли, партита, сватби и др.

    

    

  

   

      

 

 


%d блогъра харесват това: